KezdőlapBulvár"A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok..." - Berki Krisztián...

“A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok…” – Berki Krisztián édesanyja ismét nekiment Mazsinak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem csitulnak a kedélyek Berki Krisztián körül, édesanyja nem bír nyugodni, a gond az asszony szerint ott van, hogy menye át akarja venni a botrányhős szerepét elhunyt fiától.

Berki Krisztián édesanyjánál betelt a pohár, nem bírja elviselni, amit fia felesége, Berki Mazsi az elmúlt időben művel. A bulvárlapok sorra írták meg, hogy Berki Mazsinak új párja van, egy módos üzletember személyében, majd a Liszt Ferenc repülőtéren látták, amint nyaralni megy, de több tízmilliót érő luxusautója is felkeltette az emberek figyelmét.

Berki Krisztián leszögezte: "Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését"

Berki Krisztián édesanyja, Júlia ismét hangot ad csalódottságának és elkeseredésének.

“Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán, és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok… – mondta Krisztián édesanyja, Júlia asszony.

Berki édesanyja elmondta, Mazsi viselkedése nyáron változott meg, az asszony szerint fia felesége direkt provokál.

Berki Krisztián édesanyja a szárnyai alá venné unokáit: "Elment, nekem kell átvennem a szerepét"

“Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Merthogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége” – nyilatkozta a Borsnak az asszony.

“Én sokat gondolkodtam azon, miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az ésszerű, ha bujkálna nem? Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte és a fiam között. Krisztián egyéniség volt, és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin” – tette hozzá a gyászoló édesanya.

Berki Mazsi idén ősszel szerepelni fog a TV2 Dancing with the Stars című táncos showjában, miután Kulcsár Edina terhessége miatt visszamondta a szereplést.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet