KezdőlapBulvárBerki Mazsi váltja a terhes Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Berki Mazsi váltja a terhes Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bombaként robbant a hír kedden, hogy harmadik gyerekét várja Kulcsár Edina, aki emiatt visszamondta szereplését a Dancing with the Starsban is. Helyére a TV2 Berki Mazsit kérte fel.

Sokként érte Kulcsár Edinát, hogy teherbe esett harmadik gyerekével, akinek apja G.w.M, akivel azután jött össze, hogy elhagyta férjét, Csutit.

Kulcsár Edina terhes, G.w.M gyerekét várja: „Tényleg nem tudom, hogy jött össze”

“Új szerelem van az életemben, tényleg egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen egy gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre így sort kerítünk. De azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, ha már ilyen váratlanul jött” – mondta Kulcsár Edina a TV2-nek.

Terhessége miatt Kulcsár Edinának le kellett mondania a szereplését a Dancing with the Starsban, helyére Berki Mazsi érkezett, aki sorsszerűnek tartja, hogy lehetőséget kapott a Dancing with the Stars idei szériájában.

Mazsi már el is kezdte a felkészülést profi táncpartnere, Bonyhádi Ferenc oldalán.

Berki Krisztián leszögezte: "Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését"

“Azért hívtak fel, hogy a Dancing with the Starsba lenne-e kedve becsatlakozni, nagyon meglepődtem, tudtam, hogy más szereplők megvannak, de ugye itt közbeszólt valaki, változott a forgatókönyv. Nem igazán volt kérdés, hogy elvállalom, mivel szeretek táncolni. A tánc egy olyan műfaj, ami kifejezi az érzéseket, és ez nekem nagyon jókor jött” – mondta Mazsi, aki hozzátette, hiszi, hogy ez most okkal jött az életébe.

“Mi nagyon szerettünk a Krisztiánnak táncolni, nagyon sokszor mentünk el táncolni, ő onnan föntről fog figyelni, vigyázni és segíteni nekem” – fogalmazott Berki Mazsi, aki májusban vesztette el férjét, Berki Krisztiánt.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet