Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy budapesti iskolában történt az incidens, a 11 éves kislány döbbenetes történetét édesanyja mesélte el.

Egy anyuka mesélte el azt a döbbenetes esetet, amelynek elszenvedője 11 éves kislánya volt. Csenge múlt pénteken boldogan ment iskolába, osztálytársaival meg akarta ünnepelni a születésnapját. A 11 éves kislányt sokan felköszöntötték, ám a tanítás után csúnya dolog történt: többen rátámadtak a gyerekre.

“A kislányomat többször kővel fejbe verték, majd kavicsot nyomtak a szájába, amelyből lenyelt párat. Az iskola engem és a nevelő apát sem értesítette, amikor Csenge szólt, hogy mi történt vele, annyi volt a tanárnő válasza: igyon rá vizet. Amikor mentem érte, szerencsére nekem elmondott mindent, így azonnal tudtunk rohanni a kórházba. Megröntgenezték, kiderült: megrepedt a koponyája, ezért megfigyelésre bent tartották. Szegénykém nagyon sírdogált, szerencsére ott tudtam lenni mellette, hogy vigasztaljam” – mesélte a Blikknek az anyuka, Muhari Melinda.

Az anyuka ezután eldöntötte, hogy ideje lépnie, hogy másokkal ez ne fordulhasson elő.

“Nem várhatjuk meg, hogy egy visszafordíthatatlan tragédia nyissa fel mindannyiunk szemét, hogy nagyon komoly gondok vannak az iskolai erőszak terén” – mondta az édesanya barátnőjével egy csoportot is létrehozott.

“Egy barátnőmmel, Kaczvinszky Barbarával létrehoztunk egy csoportot „Országosan az iskolai bántalmazások ellen” elnevezéssel. Özönlenek hozzánk az írások, hogy milyen borzalmak történnek az iskola falain belül. Úgy tűnik, Csenge esete kellett, hogy kiszabaduljon a szellem a palackból, bízom benne, hogy innen már csak előrefelé vezet az út” – tette hozzá.

Az édesanya állítása szerint az eset után Csengének azt mondta a tanárnő, hogy akár szaktanári intőt is kaphatna.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!