KezdőlapBulvárA Kőgazdag Fiatalok Aleksandrája akár egy 80 éves férfivel is összejönne: „Minél...

A Kőgazdag Fiatalok Aleksandrája akár egy 80 éves férfivel is összejönne: „Minél idősebb, annál jobb”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfő este indul a TV2 legújabb reality sorozata, a Kőgazdag Fiatalok, amelyben nyolc dúsgazdag magyar fiatal életébe tekinthetünk bele. A sorozat már most kedélyeket borzongat, találkozhatunk benne PSG Ogli-val is, de feltűnik Tuvic Aleksandra is, akit a nézők már a Nagy Ő-ből és a Farm VIP-ből is ismerhetnek.

Tuvic Aleksandra is szerepelni fog a ma este induló Kőgazdag Fiatalok című realityben. A fiatal lány szülei külföldön élő szerb és német üzletemberek, jelenleg is külföldön élnek, onnan támogatják havonta 26 éves gyereküket.

Szandi rajong a plasztikáért, imád magára költeni, a lova az egyetlen, akivel kivételt tesz. Nem is csoda, hiszen mindketten aranykanállal habzsolják az életet.

Aleksandra jelenleg párkapcsolatban él, a Blikk-nek mesélte el, hogy milyen elképzelései vannak aktuális szerelmével kapcsolatban.

„Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék” – mondta a 26 éves lány.

A fiatal lányt nem érdekli a pénz, mindig is volt és reméli, hogy ezután is dúskálni fog benne. Bemutatkozó videójában azt mondta, fontos számára a luxus, de ha arról lenne szó, akkor a jéghegy csúcsán is megélne.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet