Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift és Beyonce a leggazdagabb Hollywoodi nők listáján.

A leggazdagabb nők fele 30 év alatti, közülük mégis a legelső Oprah Winfrey, aki évek óta tartja előkelő pozícióját, keresete eléri a 324 millió dollárt.

A 29 éves Beyonce Knowles mindjárt a második helyen szerepel, keresete 89 millió dollárt tesz ki, míg az egykori tinibálvány, Britney Spears 65 millió dolláros keresetével a harmadik.

Lady Gaga két éve még sehol sem volt, ma azonban a negyedik legjobban kereső Hollywoodi nő, keresete eléri a 64 millió dollárt és ha így hajt előre, akár még Oprahát is megelőzheti.

Madonna 2009-ben hatalmas turnét tartott, többek között ennek köszönheti, hogy felkerült az ötödik helyre, keresete 59,9 millió dollár. Sandra Bullock az egyetlen színésznő, aki felkerült a 10-es listára, 59,2 millió dolláros keresete a hatodik helyre juttatta.

A 17 éves Miley Cyrus sem áll rosszul, a fiatal énekesnő a lista nyolcadik helyén szerepel, 48 millió dolláros vagyonával, őt követi Taylor Swift, aki csupán 2 millió dollárral marad el tőle.

A Top 10-es lista:

1. Oprah Winfrey: 324 millió dollár
2. Beyonce: 89 millió dollár
3. Britney Spears: 65 millió dollár
4. Lady Gaga: 64 millió dollár
5. Madonna: 59.9 millió dollár
6. Sandra Bullock: 59.2 millió dollár
7. Ellen DeGeneres: 56 millió dollár
8. Miley Cyrus: 48 millió dollár
9. Taylor Swift: 46 millió dollár
10. Judge Judy: 46 millió dollár

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!