Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy fiatal orosz férfi, Leonid Greyser, aki a vád szerint kábítószerek hatása alatt megölte a nővérét, megpróbált elmenekülni a tárgyalóteremből.

A férfi egy speciálisan kialakított üvegdobozban volt a kihallgatás ideje alatt, ennek a tetejére mászott fel, majd a mennyezeten át próbált menekülni. Áttörte a mennyezet burkolatát is, de az őröknek végül sikerült visszatartaniuk.

A felvételeken jól látszik, ahogy a férfi megpróbál kijutni a golyóálló üvegből épített doboz tetején át, és az, ahogy a három őr megpróbál felmászni utána, hogy visszatartsa.

Amikor a vádlott már félig átbújt a mennyezeten ütött lyukon, az egyik őr belekapaszkodott a lábába, majd egy ponton azt láthatjuk, ahogy a férfi lábáról lecsúszik a nadrág.

Az őrök erősítést kértek, majd egy sokkolót is bevetettek, a férfi pedig végül feladta, és lemászott. Miután visszahúzta a nadrágját, az őrük megbilincselték.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!