Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tatár Csilla újra bepillantást enged a kulisszák mögé! Április 10-től minden vasárnap A Nagy Duett – Összefoglaló a FEM3 csatornán.

A TV2 csinos szerkesztő-riportere újabb izgalmas feladatot kapott: elkalauzolja a nézőket az éneklős showműsor díszletei mögé. Vasárnap esténként, hetente egy órában ízelítőt ad a sztárok felkészüléséből, ének- és táncpróbákból, az élő adás előtti utolsó pillanatok izgalmaiból és az adás utáni véleményekből. Hogyan tanulnak énekelni a sztárok? Ki kivel van jóban? Kinek megy nehezebben a tanulás? Miért eshetett ki az adott heti páros? Csilla megkeresi a válaszokat.

Ahogy azt már megszokott, nem csak konferálja a felvett anyagokat, hanem tevékenyen részt is vesz elkészítésükben.

– Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen gigantikus showműsornak, mint A Nagy Duett! A FEM3-as összefoglalóban megmutatok majd mindent, ami az adott héten a sztárokkal történt, illetve a pénteki élő show készült interjúimat és riportjaimat is láthatják majd a nézők. Biztos vagyok benne, sok hogy izgalmas kulisszatitkot leplezek majd le. – mondta el Csilla.

A Nagy Duett – Összefoglaló azoknak készült, akik mindent szeretnének tudni az éneklő, vagy énekelni próbáló sztárokról!

Első adás: 2011. április 10. vasárnap 18.30 – FEM3


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!