Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ahogy azt már mi is megírtuk, az X-Faktor énekesnének nem volt könnyű gyerekkora, apja évekig verte őt és édesanyját, most pedig egy több éves videó került napvilágra.

Gödöllei Emánuel egy pillanatra lett sztár, amikor berobbant az X-Faktor első válogatóján. Azóta több saját dala és videóklipje is megjelent, noha még tart az RTL Klub tehetségkutatója. Manuel már most hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalok körében, ha nem nyeri meg a versenyt, karrierje már most is biztos lábakon áll.

Nemrég egy videó került elő az énekesről, amelyben többen a nyílt utcán támadnak rá. Ezzel kapcsolatban közösségi oldalán nyilatkozott az X-Faktor énekese.

“Kikerült rólam egy két-három éve készült videó. Egyszer leírom ide, hogy mi történt, aztán többet nem is foglalkozok ezzel, mert felesleges, és jobb dolgom is van. Fogalmazzunk úgy, hogy nem kedveltek a lakótelepen, megtörtént, ami a videón látható, és rá körülbelül egy évre már jóban lettem a társaság egy részével. Ezért is lepett meg, hogy felkerült egy olyan videó, amivel igazából csak maguknak okoznak nagyobb cinket a rajta látható fiúk. Beszéltem velük telefonon, és ők sem tudják, melyik ismerősük rakta fel a videót. A lényeg, hogy már rég bocsánatot kértek tőlem, és ez az ügy le van rendezve” – mondta Manuel, aki 18 évesen döntött úgy, hogy jó útra tér, és megváltoztatja az életét.

“Gondolom, valakinek még mindig szúrom a szemét, és azt hitte, ez nagyon meg fog hatni engem. Amióta kezdem elérni a céljaimat, sok ilyen van, de szerencsére megtanultam kezelni” – tette hozzá az X-Faktor felfedezettje.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!