KezdőlapBulvárA Pöttöm óriások sztárja agyműtéten esett át, és szembesült azzal a kilátással,...

A Pöttöm óriások sztárja agyműtéten esett át, és szembesült azzal a kilátással, hogy a feleségének el kell magyaráznia a halálát a gyerekeiknek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Pöttöm óriások (Little People, Big World) című valóságshow-ból ismert Zach Roloff gondoskodni szeretne arról, hogy a gyerekei készen álljanak bármire, ami rájuk várhat – beleértve az édesapjuk elvesztését is.

Zach agyába már régebb beültettek egy shunt csövet – ez egy vékony szilikon cső rendszer, ami képes elvezetni a fejből valamely más testüregbe a fölösleges, veszélyes túlnyomást okozó agy-gerincvelői folyadékot.

Zach már egy ideje rendszeresen küzdött visszatérő migrénekkel, és a család nemrég ijesztő tapasztalattal szembesült, amikor a beültetett shunt cső meghibásodott, és sürgősségi agyműtétre volt szüksége.

A Pöttöm óriások 25. évadának premierjében a 33 éves Zach a nemrég végzett agyműtétjéről mesélt, és elárulta, hogy szembe kellett néznie azzal az ijesztő lehetőséggel, hogy feleségének, Torinak, közölnie kell gyerekeikkel a halálhírét.

A házaspárnak 3 gyereke van: a 4 éves Lilah Ray, a 6 éves Jackson Kyle és a 21 hónapos Josiah Luke.

Zach az epizód elején még a műtét után lábadozott, és arról beszélgetett Torival, mire kell odafigyelniük a jövőben az állapotával kapcsolatban, ugyanakkor azt is bevallotta, hogy folyamatosan a gyerekek járnak az eszében, és azt mondta: „Szeretnék, ha az apukájuk egy ideig még mellettük lenne.”

Zach felidézte az ijesztő tapasztalatot, és azt mondta, minden nagyon gyorsan történt, és örül, hogy túl van a műtéten. Ugyanakkor tisztelgett Tori ereje és kitartása előtt, hogy képes volt összeszedni magát és gondoskodni a gyerekekről, miközben fennállt annak a lehetősége, hogy el kell magyaráznia nekik, miért nincs már mellettük az édesapjuk.

Tori egyébként nemrég megosztott néhány képet lányuk, Lilah első apa-lánya táncáról.

„Én csendben törölgetem a könnyeimet, miközben végignézem, ahogy eltöltenek együtt egy szórakoztató és különleges estét. Annyira szeretlek mindkettőtöket!” – írta az édesanya.

Tori rendszeresen oszt meg pillanatképeket családjuk életéből. Tavaly Disneylandbe is ellátogattak, de úgy tűnt, Lilah nem igazán élvezte a rajzfilmekből ismert karakterekkel való találkozást. Bár a Jázmin hercegnővel készült fotót még jól viselte, amikor Minnie egérrel fotózkodtak, sírva fakadt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet