Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A világ legnagyobb ajkaira vágyik egy bolgár származású nő.

A 22 éves Andrea Emilova Ivanova Bulgária fővárosában, Szófiában él, a plasztikai műtétek megszállottja. Fiatal kora ellenére több ezer eurót fizetett a plasztikai beavatkozásokért. 15 műtétet hajtottak végre a száján, és bár ajkai már most hatalmasak, a nő nem készül egyhamar leállni.

Andrea Emilova Ivanova az Instagramon is népszerű, bár követői között nem mindenki ért egyet a nővel, ő mégis elégedett kinézetével.

“Mindennél jobban tetszenek az ajkaim. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok. Bulgáriában most ez a divat. Vannak emberek, akik nagy ajkaimért szeretnek, mások a kisebb ajkakat szeretik. Nem igazán érdekel mások véleménye. Azt gondolom, hogy az embernek joga van úgy kinézni, ahogy akar. Nincsenek határok.” – mondta Andrea Emilova Ivanova.

Ám Andrea még így sem teljesen elégedett, még nagyobb ajkakat szeretne.

“Úgy gondolom az ajkaim még nem elég nagyok. Nem akarok másra hasonlítani. Sok lánynak hialuronsav van az ajkában. Az országomban a hatalmas ajkak vannak a divatban.” – áradozott a fiatal nő.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!