KezdőlapBulvárÁbel Anita hangján szólal meg Kourtney Kardashian

Ábel Anita hangján szólal meg Kourtney Kardashian

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elindult a VIVA Televízión Amerika talán legérdekesebb családjának a mindennapjait bemutató sorozat, a K, mint Kardashian. A szexi nővérek pedig ismerős hangon szólalnak meg a csatornán: Kourtney-nak Ábel Anita, Kim-nek pedig Oroszlán Szonja kölcsönözte hangját. Anita szerint a család nem mindig él olyan életet, amelyet érdemes kirakatba tenni, de a családtagok összetartása mindenképpen példaértékű.

Kim, Khloe és Kourtney, azaz a három csinos Kardashian nővér, akiket óriási mellméretükről és annál is hatalmasabb fenekükről mindenki könnyen felismer, mostantól a VIVA Televízión botránkoztatják meg a magyar nézőket. A Kourtney-t szinkronizáló Ábel Anitától meglehetősen messze áll a lányok életmódja, ám akadtak számára olyan értékek, amelyek miatt szimpatikussá vált neki a Kardashian család.

„Emlékezetes volt annak a résznek a szinkronizálása, amikor Kourtney azt hitte, hogy terhes és óriási dilemma volt számára, hogy megtartsa-e a kisbabát vagy sem. Amikor én tudtam meg, hogy babát várok, nagyon örültem és nem volt kérdés, hogy megszüljem-e. Végül aztán Kourtney is úgy döntött, felhagy bulizós életmódjával és megtartja a gyereket. Ez nagyon tetszett nekem, még akkor is, ha végül kiderült, hogy mégsem terhes a lány, vaklárma volt az egész.” – árulta el Anita, aki példásnak tartja a Kardashian család összetartását is.

„Végtelenül szimpatikus, ahogyan ez a három lány még a széltől is óvja a két kishúgát.” – tette hozzá a bájos színésznő, aki nagyon szeret reality show-kat szinkronizálni, mert teljesen más jellegű figyelmet igényel, mint egy tévéfilm. A K, mint Kardashian pedig különösen nagy kihívás volt számára, ugyanis a szinkronrendező kérésére fiatalosabb hangszínen kellett beszélnie, s nem a jól ismert, mély beszédhangján.

Adásidőpontok:
K, mint Kardashian: hétfőtől péntekig 17:00 órakor

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet