KezdőlapBulvárAlig lehet ráismerni: a 76 éves Michael Douglas képtelen tartani a tempót...

Alig lehet ráismerni: a 76 éves Michael Douglas képtelen tartani a tempót fiatalabb feleségével

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Több évtizeden át, ő volt Hollywood egyik legkívánatosabb férfija. A dolgok azonban mára jócskán megváltoztak. Úgy tűnik, Michael Douglas többé már nem tudja tartani a lépést nála sokkal fiatalabb feleségével, ez pedig az arcán is meglátszik. Ijesztően megöregedett!

Az 1980-as évek legfényesebb csillaga volt. Csábító, kifinomult, elegáns, karizmatikus – Douglas mágnesként vonzotta a rajongókat, főként a szebbik nem képviselőit, valahányszor filmvászonra került. Sok éven át megőrizte ezt az adottságát, ám az idő múlása őt sem kímélte, és bizony kisebb-nagyobb betegségek is próbára tették az egészségét, mind lefaragva egy-egy szeletet az egykori csillogásból.

Bár sokáig tartotta a tempót, és derekasan küzdött a kor velejárói ellen, úgy tűnik, ezt a harcot most veszítette el – szemmel láthatóan megöregedett. Erről nemcsak az ősz haja árulkodik, hanem a mély ráncok is az arcán, és a bőre is elveszítette egykori rugalmasságát.

A két Oscar-díjas színész nemcsak tehetségével kápráztatott el, hanem a külsőjével is, éppen ezért a legutóbbi nyilvános szereplései valósággal sokkolták a közönséget.

Hiába volt minden csillogás az övé, Douglasnak is kemény árat kellett fizetnie érte: 65 évesen meg kellett harcolnia a rákkal, de a megfelelő kezeléssel le is győzte a kórt. A betegség azonban megváltoztatta őt: mivel megízlelte, mennyire mulandó az élet, egyre több időt akart tölteni a családjával, a feleségével. Catherine Zeta Jonesszal immár 21 éve élnek boldog házasságban, és bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, sikeresen áthidalták azokat.

„Ezt mindkét félnek akarnia kell. Minden házasságnak megvannak a maga bajai. Úgy hiszem, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy más szemszögből is ráláss a dolgokra, és azt akarod, hogy azok tényleg működjenek, akkor előbb meg kell próbálnod, azután járhatsz csak sikerrel.” – fogalmazott a színész.

„Miután nekünk sikerült ezt megtenni, a kibékülés az eddiginél is közelebb hozott minket egymáshoz – úgy vagyunk, mint 17 évvel ezelőtt. A tény, hogy legyőztem a végstádiumú rákot, új rálátást adott az életemre. Lehetővé tette, hogy több időt töltsek a feleségemmel és a gyerekeimmel, hogy támogassam őket. Aztán, ahogy túllépsz a 70-en, már nem azokat a szerepeket kapod, mint régen. Ez pedig arra döbbentett rá, hogy értékelni tudjam, mennyire áldott vagyok, amiért egy olyan családot kaptam az élettől, amilyen az enyém.” – nyilatkozott Michael Douglas egy korábbi interjúban.

Fotók: Michael Douglas/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet