Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Reddit oldalon közzétett fotó igencsak megosztotta a lájkoló közönséget. Vannak, akik esküdni mertek volna rá, hogy a képen egy szellem látható. Hátborzongató ötlet, de a dologban lehet azért valami igazság.

A kép egy hétvégi kirándulás alkalmával készült, az ontaroi Dunas Peaket látható rajta. A sziklán ücsörgő férfin kívül azonban, sokan felfedezni véltek egy másik alakot is a távolban.

Te látod a titokzatos idegent?

Nagyon sasszem kell legyen valaki ahhoz, hogy észre vegye a másik embert is, de a kép felnagyítása után, valóban látható a távolban egy ember.

A dolog érdekessége azonban nem csak ez, többen szóvá tették azt is, hogy az erdőnek azon a részén egyáltalán nem járható út. Vagyis, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy hogyan került oda az az alak.

Egyesek meg vannak győződve arról, hogy a képen látható távoli alak, minden bizonnyal egy szellem. Mi tagadás, maga a képen szereplő férfi is meglepődött, amikor nagyításban meglátta a képet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!