Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Terjedelmes interjút adott az indiai Vogue-nak Angelina Jolie, ahol arról is beszélt, miért szakított Brad Pittel.

Fotó: Georges Biard

Angelina Jolie ritkán ad interjút, még ritkábban beszél a magánéletéről, ám most terjedelmes interjút adott a Vogue-nak, ahol beszélt a menekültekről, adoptált gyerekeiről és természetesen a családjáról.

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán jöttek össze, még 2005-ben. Kapcsolatuk során örökbe fogadtak három gyereket, emellett pedig három közös gyerekük született. Sokáig ők voltak Hollywood irigyelt álompárja, ám 2014-es házasságkötésük nem tartott sokáig. Alig két év után jött a sokkoló hír, elválnak.

Mindezidági nem lehetett tudni, hogy mi történt a két sztár között. A színésznő ugyanis a Vogue-nak elárulta miért szakított Brad Pittel.

“A családom jóllétéért váltam el. Ez volt a legjobb döntés. Továbbra is a gyógyulásukra koncentrálok. Páran próbálták kihasználni, hogy nem beszélek erről, és a gyerekek is rengeteg hazugságot látnak magukról a médiában, de mindig emlékeztetem őket arra, hogy ők tudják mi az igazság és mi történik velük. Valójában ők igazán bátor és erős fiatal emberek.” – mondta Angelina Jolie.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!