KezdőlapBulvárApa lett a Família Kft. gyereksztárja

Apa lett a Família Kft. gyereksztárja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Apuka lett a Familia Kft. Misije. Spáh Dávid László, bármennyire is hihetetlen, bizony felelősségteljes 32 éves családapa. Sokunknak még az a kép él a fejünkben, amikor ikertestvérével Szép Ricsivel (Spáh Károly Dénessel) csintalan kölyökgyerekként futkároznak, szórakoztatnak a kilencvenes évek kedvenc sorozatában a Família Kft.-ben.

spahdavid2

Magyarország első szituációs komédiája 8 évig volt műsoron, a kereskedelmi televíziók megjelenéséig. 1999. követhettük nyomon a Szép család fergeteges és szórakoztató hétköznapjait. A nyolc év alatt 385 rész készült el. 2012 óta a Duna Word csatornán ismét nyomon követhettük a Família Kft. életét: jóleső érzés volt visszaröpenni délutánonként a kilencvenes évekbe.

Bár úgy tűnik, hogy azóta az idő semmit nem telt, mégis az ikrek felnőttek, jelenleg Spáh Dávid pedig boldog apuka. Megszületett csodálatos kislánya, Lujza. Mindenki jól van, és Dávid a legboldogabb apuka a világon, aki ugyan forgatásai miatt keveset lehet családjával, de igyekszik: lánya születésekor Moszkvából röpült haza.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet