Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Előszeretettel mutogatja Shakira és szerelme Gerard Piqué spanyol focista a féléves kisfiúkat, Milánt a nagyvilágnak.

Készen a repülésre, írja Gerard Piqué a Twitteren - Fotó: Gerard Piqué Twitter
Készen a repülésre, írja Gerard Piqué a Twitteren – Fotó: Gerard Piqué Twitter

Vélhetőleg a híres szülők igencsak büszkék csemetéjükre, a legfrissebb felvételek nagyon cukira sikerültek, ahogy a kisfiú édesapja karjában ül. Egy korábbi képen pedig a magánrepülő bőrkanapéjának dőlve éli boldog hétköznapjait. De láthattunk már fotót a kis Milánról a Voice fotelében is.

A közösségi oldalaknak hála ma már sokkal közelebb érezhetjük magunkat a hírességekhez, hiszen amennyiben kedveljük rajongói oldalaikat, akkor nyomon követhetjük életüket, gondolataikat, tevékenységeiket, ráadásul úgy, hogy mindezt ők mutatják meg.

Vakáció apukával - írja Shakirá a Twitteren képe alatt - Fotó: Shakira Twitter
Vakáció apukával, írja Shakirá a Twitteren képe alatt – Fotó: Shakira Twitter

A világhírű énekesnő Shakira a kisfiát szokta leginkább mutogatni. Milán idén január 22-én született, ezelőtt pár nappal édesanyja ölében két plüssfigurával pózol, a lényeg mégis a pólóján olvasható, hiszen a híres AC/DC rockcsapat emblémája van feltüntetve rajta. Az interneten már el is indultak a találgatások, miszerint Shakira biztosan egy kis rockerfiút nevel majd kisfiából.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!