Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Király Viktor is benevezett a november 22-i, Londonban sorra kerülő Musicalize rendezvényre, ahol a világhírű énekesnő, de inkább rapper Lil’ Kim előtt léphetett volna színpadra.

kiraly-viktor

A magyar énekes és barátnője ezelőtt pár héttel már megfordult a rendezvény egyik koncertjén. Később az egyik londoni ismerősük közölte, hogy a novemberi Lil’ Kim koncertjére előfellépőket keresnek és internetes szavazás alapján fogják kihirdetni a nyertest. Viktor úgy döntött, hogy megpróbálja és benevezett.

Meglepetésére sikerült bekerülnie az utolsó körbe, ahol az ellenfele a Voice-os Vince Kidd volt. Időközben a dolgok egyre furcsábban kezdtek alakulni. Viktor szerint a háttérben mutyizás vette kezdetét, hiszen egyik nap még mintegy 300 szavazattal vezetett, majd egy órára eltűnt az eredményeket mutató oldal. Mikor újból elérhetővé váltak a voksok, akkor már Vince volt az első helyen, ennek ellenére, pénteken a záráskor mégis Király Viktor kapta a legtöbb voksot.

Elmondása szerint mégsem érezte azt, hogy ebből lesz majd valami. Megérzése nem csalt, másnap egy e-mailben értesítették, hogy technikai hiba történt, és rosszul számolták össze a szavazatokat, és a végeredmény szerint Vince 65 vokssal többet szerzett, így ő a nyertes.

Király szerint vélhetőleg a szervezőket is meglephette, hogy egy ismeretlen énekesre, mint ő, hogyan szavazhattak ennyien. A dolog hátterében szerinte az állt, hogy már előre leszerződték Vince-t fellépőnek, hiszen ezáltal szerettek volna reklámot csinálni a show-nak. A történtek ellenére Viktor nincsen elkeseredve, ma már jót nevet az egészen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!