KezdőlapBulvárAz egész világot megbabonázta a karok nélküli balerina: "Beragyogtad a színpadot"

Az egész világot megbabonázta a karok nélküli balerina: „Beragyogtad a színpadot”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vitoria Bueno talán az egyik legkülönlegesebb táncos, aki valaha az America’s Got Talent színpadán szerepelt. A 17 éves lány a brazíliai Santa Rita Do Sapucai-ból származik, egy genetikai rendellenesség miatt született karok nélkül. Bueno sokakat inspirál azzal, hogy az elképzelhetetlent is megteszi, és a tánc iránti szenvedélyének hódol, még a nehézségek közepette is.

Az ‘America’s Got Talent: All Stars” a valaha volt legjobb előadókat kívánja megmutatni az amerikai tehetségkutatóban, ahol légtornászok, bűvészek, komikusok, énekesek, táncosok és más, korábban a műsorban versenyző előadók sorakoznak fel.

Vitoria Bueno, aki korábban már szerepelt a „Das Supertalent” 15. évadában, egyike azoknak a versenyzőknek, akik visszatérnek, hogy újabb esélyt kapjanak a győzelemre. A valóságshow német változatában megkapta az Arany Buzzer-t és a második helyen végzett.

Vitoria Bueno az egyik legfigyelemreméltóbb táncos, aki valaha is az ‘America’s Got Talent’ színpadára lépett. A 17 éves lány sokakat inspirál azzal, hogy az elképzelhetetlent is véghez viszi: a nehézségek ellenére követi a tánc iránti szenvedélyét.

A fiatal lány ötéves korában kezdett el táncolni, fizioterapeutája tanácsára. Az édesanyja nagyon aggódott érte, amikor beadta őt az első balettórára, mindig is aggódott amiatt, hogy mások hogyan látják majd a lányát.

„Az emberek felhúzták az ingujját, hogy megnézzék őt, amikor sétálni ment” – mondta Vitoria Bueno édesanyja 2021-ben egy interjúban. Vitoria azonban nem fél, ellentétben az édesanyjával.A 17 éves tehetséges táncos mindent a lábaival végez, azzal eszik, azzal mos fogat és még a szempilláját is képes kifesteni. Hatalmas sikert aratott az ‘America’s Got Talent’ színpadán.

„Annyira örülök, hogy eljöttél, hogy mi is láthassunk téged itt, Amerikában. Gyönyörű vagy, tele vagy eleganciával, csodálatosan táncoltál” – mondta Heidi Klum a lány produkciója után.

„A sztár jele az, aki kitartó, majd amikor a színpadon van, felragyogtatja a színpadot, és nálad mindkettő megvan” – mondta neki Simon Cowell. „Amikor itt felléptél, olyan volt, mintha teljes csend lett volna, mert megbabonáztál minket”.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet