KezdőlapBulvár"Az emberi Barbie" - Így néz ki smink nélkül az ukrán modell

„Az emberi Barbie” – Így néz ki smink nélkül az ukrán modell

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az ukrán származású modell, Valeria Lukyanova, vagy, ahogy mindenki ismeri őt, „az emberi Barbie”, 2013-ban vált ismertté. A története azzal kezdődött, hogy megnyerte a Miss Diamond Crown of the World szépségversenyt, ezt követően pedig számos dokumentumfilmben és magazinban szerepelt, és a közösségi oldalakon is nagyon népszerű.

Eleinte többnyire az orosz média foglalkozott vele, de hamarosan nemzetközi rajongótáborra tett szert a közösségi médiában. Akkor vált belőle igazi internetes sztár, amikor elkezdett fotókat és videókat megosztani magáról.

„Eleinte nem szerettem, mert túl sok figyelmet kaptam. Néhányan még követtek is engem, és titokban fotókat készítettek rólam. Azt nem szerettem. De idővel hozzászoktam. Az emberek folyton képet akarnak készíteni rólam. Most már nem utasítom vissza őket.” – mondta Valeria.

Babaszerű alakja lenyűgözi és sokkolja az embereket, sokan úgy látják, hogy ő a társadalom eltúlzott szépségideáljainak megtestesítője, és gyakran támadják azzal, hogy a teste plasztikai műtétek eredménye. „Nemcsak csúnyán néz ki, de nevetségesen is.” – írta egy hozzászóló. „Egy teljesen tökéletes vonásokkal rendelkező nő unalmas.” – írta egy másik.Lukyanova testét mindig is szkeptikusan szemlélték, és a legtöbben meg vannak győződve arról, hogy Photoshopot használ a képein, vagy kiműttette a bordáit, hogy vékonyabb legyen a dereka.

Valeria Lukyanova azonban azt állítja, hogy a mellimplantátumokon kívül semmilyen plasztikai beavatkozása nem volt, és csakis a rendszeres testedzésnek és szigorú diétának köszönheti az alakját.

„Ez hosszú évek kemény munkája és jó gének eredménye. Nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzok, és egészséges életmódot folytatok, a célom elérésében a prána van a segítségemre.” – magyarázta az egyik YouTube videójában.

Lukyanova szigorú raw vegán étrendet követ. „Nagyon szeretek mindenféle zöldségeket, különösen a brokkolit, a káposztát és a karfiolt. Ezekből mindig salátát készítek. A dióféléket is szeretem, de nem eszem sokat belőlük, mert nagyon kalóriadúsak. Gyümölcsök közül a grapefruit és az alma a kedvencem.” – mondta a Cosmopolitan magazinnak.

A 29 éves nő modellként dolgozik, de a szórakoztatóiparban is kipróbálta magát, zeneszerzőként és operaékesként, és a Wikipédia szerint két albumot is készített New Age műfajban.

2017-ben a The Doll című horrorfilmben is feltűnt, de a film végül óriási bukás volt. Valeriának azonban nem kell amiatt aggódnia, hogy nem arat sikert a filmiparban, hiszen egy építészmérnöki diplomája is van, de a közösségi médiában fenntartott csatornáiból is meg tudna élni. Az Instagramon és a Facebookon 1,2 millió követője van, a YouTube-on pedig 30 ezer feliratkozója, és influenszerként gyakran népszerűsít kozmetikai termékeket is.

Valeria most Oroszországban, Moszkvában él. Korábban az ukrajnai Odesszában élt, de 2014-ben a Donbasz régióban kitört háború miatt el kellett költöznie. Nem vágyik hagyományos családra, és nem szeretne gyerekeket, de azt mondja, megtalálta élete szerelmét, Dmitry Shkrabov, egy ukrán üzletember személyében, akivel gyerekkoruk óta barátok. A kapcsolatuk nagyon jól működik, és a férfi mindenben támogatja őt, akárcsak Valeria egész családja.

Annak ellenére, hogy Valeria saját maga is erősíti a Barbie-hasonlóságot a képeivel, és a közösségi médiában is használja a becenevet, „kissé megalázónak és sértőnek” tartja azt. Nem szereti, ha egy babához hasonlítják, de mivel ez fontos része a karrierjének, és ezzel vált híressé, ő maga is Barbie-ként azonosítja magát a közösségi médiában.

„Nem akarom, hogy az emberek megpróbáljanak másolni valakit, és ezért nem szeretem, ha azt hiszik, hogy egy babát utánzok; ez megalázó. Úgy gondolom, hogy mindenkinek önmagának kell lennie.” – mondta.

Ugyanakkor inspiráló tanácsot is adott: „Mindenkinek azt kívánom, hogy tanulja meg szeretni önmagát. Amikor megtanulod szeretni önmagadat, mások is szeretni fognak.”

Néha smink nélkül is megmutatja magát a közösségi médiában, hogy megmutassa természetesebb, hitelesebb oldalát. Ezeken a képeken pedig mintha szinte egy teljesen másik ember lenne. Az erőteljes smink mögé pillantva talán egy kicsit könnyebb megérteni őt.

Valeria egyébként így vélekedik a szépségről: „Számomra a szépség a vonások és vonalak harmóniája. Finomság és kifinomultság. A külső és belső harmóniája. Az őszinteség, a kedvesség, a z erő és a nagylelkűség belülről fakad. Mindezek a tulajdonságok inspirálóak, és megváltoztatják azt, amit a külső mutat. Ez a karizma.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet