Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Más nő ebben a korban nyugdíjas klubokba jár, az unokáival foglalkozik, nagyokat főz és süt. Dolly Parton azonban továbbra is zenei darabokat komponál, és ad elő, oltáskampányokat támogat, és különféle komoly üzleti projektekben vesz részt.

Hogy van ideje és energiája minderre? A country zene legendájának napja, reggel 03:00-kor kezdődik, és egy saját maga által kialakított pontos napirendet követ annak érdekében, hogy fizikailag és mentálisan is jó formában maradjon.

Egy nemrég készült interjúban Dolly Parton arról beszélt, hogyan változtatta meg reggeli rutinját és mit csinál, mielőtt mindenki felébredne. Van egy olyan lépés, amelyet soha nem hagyna ki. Még akkor is, ha otthon marad, minden reggel úgy öltözik fel, mintha elmenne otthonról, sminkel, rendbe szedi a haját, és magassarkú cipőt vesz fel.

Arra a kérdésre, hogy miért visel mindig magas sarkú cipőt, viccesen azt válaszolta, hogy így könnyedén elérheti a felső polcokat is, ugyanis csupán, 1,52 m magas. A  legenda közel 20 hangszeren játszik, és körülbelül 3 ezer dalt írt már.

Aktívabb reggel 3.00 és 7.00 között

Reggel 3.00-kor Dolly Parton már készen áll egy új napra. Imádkozik, reggelizik, és elkezd az üzleti ügyeivel foglalkozni, levelekre válaszol, intézkedik.

“Jobban megy a munka, amikor az egész világ még csendes, ilyenkor úgy érzem, hogy az egész világ az enyém. Úgy tartják, hogy aki reggel korán kel, aranyat lel. Rájöttem, hogy reggel korán az ihlet is jobban megtalál” – mondta a sztár.

Amit soha nem mulaszt el

Mielőtt bármi mást tenne, megköszöni, hogy jól aludt éjszaka, és áldást kér az előtte álló napra.

“Mindig imádkozom, hogy elég erőm legyen ahhoz, hogy reményt adjak az emberiség számára, és dicsőíthessem Őt” – vallja Dolly. Ezt követően mindig megreggelizik, leginkább az 57 éves, férje Carl Dean társaságában.

“Nagyon jó szakács vagyok” – mondta egy tavaly októberben adott interjúban, amikor azt mondta: “Az általam készített ételek nem szépek, de jó ízűek. Úgy főzök, mint az anyám, nagymamám és nagynéném, azok közé a nők közé tartozom, akik valóban tudnak főzni, úgy, mint régen, de sok kalóriát tartalmaznak az ételeim”.

Hogyan tud energikus maradni estig?

Nincs szüksége sok alvásra: “3-5 órát tudok dolgozni egyhuzamban, és ha van egy kis szabadidőm, napközben alszom egy keveset, hogy erőre kapjak. Abból merítek energiát, amit csinálok. Mintha a munka szülne munkát, az energia pedig energiát szülne. Kreatív és lelki energiával élek, feltölt a lelkesedés, így tudok aktív maradni továbbra is” – magyarázta.

Energiájának egy része a rajongóknak köszönhető.

“Érdekes, hogy vannak rajongóim, akik törődnek velem. Nagyszerű érzés tudni, hogy az emberek törődnek veled, és ez egyfajta energiát generál” – tette hozzá Dolly Parton.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!