Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hat hónappal ezelőtt egy 24 éves lány lépett a kórházba, ijesztő kinézete volt. Az orvosok először azt hitték terhes, ám később kiderült, nagyot tévedtek.

Az orvosok azt hitték, hogy terhes. Ám később kiderült, nagyot tévedtek... Sokkos eredményre jutottak!

Igaz, a páciens is cáfolta az orvosok első diagnózisát. A lány elmesélte, hogy mindig is duci volt, éppen ezért fogta nemrég fogyókúrára magát, és elkezdett sportolni.

De a hasa nem csökkent, ellenkezőleg, elkezdett egyre nagyobbra nőni.

Az orvosok úgy döntöttek alaposan kivizsgálják, végül kiderült, hogy a lány hasában nem baba van, hanem egy hatalmas tumor a méhében. Azonnal úgy döntöttek, hogy megműtik.

A tumor lassan a belső szerveire is rányomta a bélyeget. A lány már úgy került kórházba, hogy alig állt a lábán. Az orvosok úgy döntöttek, hogy az egész tumort eltávolítják a lány testéből, mert arra gyanakodtak, hogy a tumor belsejében nagy mennyiségű toxikus folyadék halmozódott fel. Hatalmas és nehéz műtét volt.

https://www.youtube.com/watch?v=s-HFKAKOIEI

Eric Hanson Viana, a műtétet vezető orvos elmondta, ilyen hatalmas méretű tumorról csak hallásból értesült. A tumor fél méteresre nőtt, 32 kilogrammot nyomott.

A beavatkozás 5 órán át tartott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!