KezdőlapBulvárAz RTL nyilvánosságra hozta a The Voice zsűritagjai

Az RTL nyilvánosságra hozta a The Voice zsűritagjai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az RTL Klub bejelentette a Voice Magyarország új coachait, meglepő nevet ülnek majd a csatorna új tehetségkutatójának foteljeibe. A tehetségkutató műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz.

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel lesznek a The Voice Magyarország coachai – jelentette be az RTL.

„Nagyon várom a Voice-találkozásokat. Szeretem a tehetségeket. Szeretem a fiatalokat. Szeretek felfedezni. Szeretem az eredetiséget, az akaraterőt, a szorgalmat, az elszántságot. És szeretek mentora lenni a jó hangoknak. Eddig a klasszikus zene tehetségeit figyelhettem. Most a könnyűzene tehetségeivel is törődhetek – „klasszikus mesterként”, vagyis elszántan, fáradhatatlanul és dinamikusan” – nyilatkozta a Kossuth-díjas Miklósa Erika.

Curtis is nagy megtiszteltetésnek éli meg, hogy szerepet kapott a coachok között.

„Több, mint 20 platinalemez és 2 Fonogram díj után, ez a legnagyobb zenei elismerés, hogy coach lehetek ebben a tehetségkutató műsorban. Abban hiszek, hogy családias légkört kell majd teremteni a csapatomban és akkor tudunk sikereket elérni. Az a tervem, hogy az én versenyzőm végig maradjon és mi győzzünk!” – fogalmazott a rapper.A coachok legfiatalabbika Manuel, aki négy évvel ezelőtt az X-Faktorban robbant be a zenei életbe, idén megjelent nagylemeze, ami a tavasz közepére már négyszeres platina lemez lett, a Spotify Global Debut listájának legjobb 5 albuma közé jutott

“Mindig ott volt a fejemben, hogy egyszer tehetségkutató műsorban hasonló szerepet vállaljak, örülök a felkérésnek. A dalaimban igyekszem a maximumot hozni, de szeretnék más téren is fejlődni, többek között, ezt is várom a műsortól. Számomra mindenképp előny, ha valaki saját szerzeménnyel készül, de a lényeg, hogy jó énekesekkel, előadókkal dolgozzak együtt” – mondta Manuel.

Ők négyen tehát a The Voice Magyarország coachai, akik nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint megtalálni csapatukba azt, aki megnyerheti a hazai tehetségkutatók valaha volt legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot.

A The Voice Magyarország műsorvezetője pedig Istenes Bence lesz, aki izgatottan várja már, hogy ebben az új feladatban kipróbálja magát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet