Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeptember 12-én indul a ValóVilág ötödik szériája, hagyományosan a beszavazó-showkkal, ahol a nézők három jelölt közül dönthetik el, hogy kit szeretnének a Villában látni.

Ebben a szezonban 14 új kategóriában mérkőznek majd meg a jelentkezők. Szeptember 17-én, szombaton az X-Faktor után birtokba vehetik a Villát az első lakók és indulhat életük legnagyobb kalandja.

Szeptember 19-től, hétfőtől a Coolon indul a NekedValó és a BeleValóVilág. A NekedValó délutáni talkshow műsorvezetői Istenes Bence és VV Gigi lesznek, akik felváltva vezetik majd a műsort.

A NekedValó egy könnyed délutáni talkshow, ahol az előz nap eseményeit elemzik, a Villalakók rokonai és a fanatikus VV rajongók.

Esténként jelentkezik a BeleValóVilág, amelynek műsorvezetői VV Anikó, VV Olivér és VV Béci lesznek.
A volt Villalakók most a kamera túloldaláról köszöntik a nézőket. A BeleValóVilágban az összefoglalókból kimaradt pikáns részleteket láthatják az érdeklődök és vitathatják meg egymással a nap eseményeit.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!