Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Két adást ért meg, de annál sokkal több kritikát kapott a Sebestyén Balázs és Vadon Jani által vezetett műsor. Mi tagadás, tényleg fura volt, bár lehet, hogy idővel meg lehetett volna szokni.

vadon-jani-sebestyen-balazs

A második adás után levették őket a képernyőről. A nem túl hosszú életű műsort állítólag nem a kritikák miatt vonták vissza, hanem szakmai okokból.

Hogy a műsor nem tetszést váltott ki, az is okozhatta, hogy eddig szokatlan formátumú show-val jelentkezett az amúgy rádiós szakemberként elismert páros. A kritikák azt is kifogásolták, hogy silányok és erőltettek a poénjaik, és különbenis nagyrészt csak ők nevettek rajtuk.

Az adás nem szűnt meg, csak változások következnek be: nem élőben fogják sugározni. Alapos megfontolás után vágtak bele az élő adásban, ami úgy látszik mégsem jött be. Világszerte nagyrészt a késő esti talkshow-k nem élő adások, így elég merészség volt belevágni abba, hogy élőben láthassuk Balázsékat.

Az elkövetkezendőkben a szerkesztők nagyon kell figyeljenek majd arra, hogy kevés idő teljen el a forgatás és az adásba kerülés ideje között, hogy a témák ne veszítsék aktualitásukat. És természetesen lesznek bizonyos részek, amik élőben mennek majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!