KezdőlapBulvárBenedek Miklós őszintén vallott fia elvesztéséről: felnéz a csillagokra, úgy beszélget Benedek...

Benedek Miklós őszintén vallott fia elvesztéséről: felnéz a csillagokra, úgy beszélget Benedek Tiborral

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mély és fájdalmasan őszinte lett a beszélgetés a Kossuth-díjas színművész, Benedek Miklós és dr. Csernus Imre között. A színművész tavaly vesztette el fiát, akinek haláláról eddig soha nem beszélt, ám most kivételt tett.

A 76 éves Benedek Miklós dr. Csernus Imre Maflás című műsorának volt vendége, ahol kijelentette, nem hajlandó beszélni élete legnagyobb tragédiájáról, fia, ifj. Benedek Tibor elvesztéséről.

A Kossuth-díjas színművész arról is beszélt, hogy több tragédia is beárnyékolja családja sorsát, emiatt a haláltól, az elmúlástól tart leginkább.

Benedek Miklós a beszélgetés végére könnyes szemmel vallotta be, minden este kiül a kertbe, felnéz a csillagokra, és úgy beszélget 2020. júniusában elhunyt fiával.

“Mi egy házban lakunk, és lemegyek a kertbe és fölnézek a székre, ahol a Tibor ült, akkor egész nap rémes állapotba kerülök. Akkor azt hiszem, hogy nem tudom elmondani a színdarabban a mondatomat, mert látom magam előtt, hogy ott ül, olvas vagy mosolyog. Gyönyörű mosolya volt… És majdnem, hogy belebetegszem” – vallotta őszintén a színművész.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet