Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Berki Krisztián megmondta a tutit, szerinte ezért nincs sok pénze a tanult embereknek.

Berki Krisztián nemrég egy fotót posztolt ügyvédjével, amin épp a beismerő vallomását írják, a fotó mellé egy életbölcsességet is megfogalmazott.

A celeb nemrég azzal került az újságok címlapjára, hogy elismerte az ügyész által közölt tényállást, a bíró kérdésére pedig közölte, hogy még az előkészítő ülés során vallomást kíván tenni és nyilatkozik, valamint válaszol a bíróság által feltett kérdésekre is.

„Azért nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz, mert az iskolában azt tanulta, hogy a hibák rosszak. Az életben az nyer, aki a legtöbb hibát véti, de tanul belőle, méghozzá – úgy, hogy nem hazudik, nem csal, nem tagadja le, és a hibáiért nem másokat okol. Hiszen, amikor jön a vihar, a madarak fedezékbe vonulnak, azonban a sas a vihar fölé száll…” – írta Berki közösségi oldalán.

Elkészült a beismerő nyilatkozatom☝🏻 Azért nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz, mert az iskolában azt…

Posted by Krisztian Berki #aberki on Thursday, May 23, 2019

A volt Fradi vezért az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádolta meg további 63 személlyel egyetemben, írja a Blikk.hu.

Kiemelt kép: Berki Krisztián/Facebook


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!