Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Berki Krisztián megosztja az embereket, legtöbbeket az foglalkoztat, hogy az Édes élet sztárjának honnan van annyi pénze, hogy akár egy nap alatt képes elkölteni 20 millió forintot.

berki-krisztian

Berki Krisztián nemrég Hajdú Péternél járt, ahol pénzügyeiről is beszélt a Frizbi műsorvezetőjének. A híresség Hajdú Péternek elmondta Amerikában rendelkezik bejelentett lakcímmel, ahol ingatlana és több üzlete is van, mert adózási szempontból is kedvezőbb számára az amerikai lakhely.

Berki Krisztián hamarosan az Édes életben fogja bemutatni az egyszerű nézőnek, hogy hogyan lehet keresni napi 1 millió forintot. A TV2 sztárja jelenleg haknizással is foglalkozik, egy fellépésen 110.000 forintot keres, amit ő csak “fagyipénznek” nevez. Berki befektetési tanácsokat is ad, de autókkal is kereskedik.

Az Édes Élet sztárja elárulta, jelenleg nem tud arról, hogy büntetőeljárás folyna ellene, tavaly nyáron feljelentették csalás miatt, elment tanúkihallgatásra, de végül bűncselekmény hiányában a rendőrség megszüntette a nyomozást. Berki elmondta, az ismertségét később szívesen felhasználná más téren is, akár a politikában is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!