Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megdöbbentette a briteket a II. Erzsébet királynőről megjelent új fotó. a brit királynő nemrég a Jordán királyi család tagjait fogadta a Buckingham Palotában, ám egy részlet ledöbbentette a rajongókat.

A királyi család nemrég egy fotót közölt a Twitter oldalán, amin II. Erzsébet királynő, lánya, Anna hercegnő, Rania hercegnő és Jordánia II. Abdullah hercege, valamit fiuk szerepel.

A 92 éves hercegnő fehér ruhát visel, mosolyog, de egy alapos szemügyrevétel után észrevehetjük a fotón, hogy bal keze tele vannak kék-lila foltokkal. Egyik fotón meg is próbálja elrejteni a kíváncsi szemek elől kezét.

A britek azonnal elkezdtek aggódni

“Imádom a királynőt, de aggódom érte. Miért van olyan csúf ütődés a bal kezén? Kihagytam valamit? Pedig, mindig olyan tökéletes.” – nyilatkozta az egyik kommentelő.

“Minden rendben van a kezével?”, “Nagyon aggódom érte. Az az ütés nagyon csúnya.”, “Véletlenül megégette magát?”, “Mi történt a királynő kezével?” – ilyen és ehhez hasonló kérdések árasztották el a közösségi médiát, a rajongókat nagyon érdekli, hogy mi történhetett a királynő kezével.

Az elmúlt időben a királynő egészségi állapota többször gondot okozott. Tavaly egy nyilvános eseményét is lemondta, arra hivatkozva, hogy az idő rossz, és nem akar megfázni, ám a rajongók egyre jobban aggódnak az uralkodó miatt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!