KezdőlapBulvárBono megrázó vallomása: instant krumplipürén és repülőgépes maradékon élt anyja halála után

Bono megrázó vallomása: instant krumplipürén és repülőgépes maradékon élt anyja halála után

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

Bono a U2 frontembereként a világ egyik legismertebb rocksztárja, és állítólag 500 millió fontot ér. A 65 éves énekesnek azonban ugyanúgy megvoltak a hullámvölgyei, mint bárki másnak, és elárulta, hogy 14 éves korában, édesanyja halála után instant krumplipürén és repülőgépes ételmaradékon élt.

Az ír énekes a Ruthie’s Table 4 podcastban nyílt meg ezzel kapcsolatban.

„Miután édesanyám meghalt, általában egy húskonzervvel, egy konzervbabbal és egy csomag instant krumplipürével mentem haza. Ha visszagondolok a tinédzserkoromra, az étel csak üzemanyag volt” – idézte fel, hozzátéve, hogy inkább lemezekre költötte a pénzét, mint ételre.

Bono édesanyja, Iris Hewton 1974-ben, 48 éves korában halt meg egy aneurizma következtében, amikor az énekes mindössze 14 éves volt. Bono, aki Dublinban nőtt fel, elmondta, hogy sajnos nem sok mindenre emlékszik az édesanyjáról.

„Sajnos nem sok emlékem van édesanyámról, akár főzés közben, akár máshogy” – vallotta be. „Miután édesanyám meghalt, egyszerűen nem mondtuk ki a nevét. Így aztán nehéz felidézni ezeket a dolgokat.”

„A konyhaasztalnál bizonyára voltak drámáink, három férfi sokat vitatkozott, mert a ház asszonya elment. És emlékszem, hogy az ételekhez való viszonyom is megváltozott” – tette hozzá.



A sztár azt is elmondta, hogy a bátyja, Norman, aki a dublini repülőtéren dolgozott, hazavitte neki a repülőtársaságok maradék ételeit, amik számára akkor rendkívül egzotikusnak hatottak – ekkor evett például először lasagnét, de sült sonka és ananász is volt a maradékok között.

Arról, hogy milyen érzés volt később a U2-val bejárni a világot, és új ételeket kipróbálni, azt mondta: „Megáldottak minket azzal az ajándékkal, hogy olyan menedzsert kaptunk, aki legalább annyira szerette az ételt és a bort, mint a zenét.”

Elmondása szerint a lemezkiadók napi díjat fizettek nekik, hogy a fellépések után megszállhassanak egy szállodában, de ők ezt a pénzt inkább félretették, és jó éttermekben költötték el. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a koncertek előtt kerüli az ivást.

„Mindössze kétszer ittam alkoholt, mielőtt színpadra léptem volna. Egyszer egy esküvő miatt, egyszer pedig apámnak kellett befektetnie az ágyba Párizsban a 90-es évek végén” – mesélte a podcastban. „Nem tudsz jól énekelni, ha előtte iszol.”

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet