Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nem volt könnyű éve a Gasztroangyal szakácsának.

Tavaly év végén robbant a bomba, hogy Borbás Marcsi nem hosszabbítja meg a Gasztroangyal című műsorának szerződését, kis időt kért a köztévétől, ám másik műsora, a Borbás Marcsi szakácskönyve jelenleg is fut a Duna Televízióban.

Mindezek mellett sokak kedvencének nem volt egy könnyű éve, év elején a műsorvezető nagyon megijedt, nem tudta, hogy miből fog megélni, de ma már megpróbál pozitívan állni a dolgokhoz.

“2020 volt életem legnehezebb éve, főleg ha a munka és a megélhetés kérdését nézzük. Először megrettentem, aztán annyit mondtam magamnak: ‘valahogy úgyis lesz’. Ha március óta csak a negatívumokra koncentrálok, mostanra biztosan megbolondultam volna” – mesélte Borbás Marcsi a Best Magazinnak.

A lapnak elmondta, takarékos üzemmódra kapcsolt, és sok időt töltött a kertben, ahonnan egy videósorozatot is közvetített rajongóinak.

Fotó: Borbás Marcsi/InstagramHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!