Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az X-Faktor után Bozsek Márk úgy döntött a Barátok köztből is kiszáll. A Blikk úgy tudja, a Fekete Szabit alakító Bozsek Márk nem fogja meghosszabbítani szerződését a sorozat készítőivel.

bozsek-mark

Az biztos, hogy még egy darabig látni fogjuk Márkot a képernyőn, hiszen a Barátok közt készítői három hónapra előre dolgoznak. Márk már a sorozat producerével, Kalamár Tamással is beszélt távozási terveiről.

“Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet.” – mondta a Blikknek Bozsek Márk, akinek nem először fordult meg a fejében, hogy kiszáll a sorozatból.

“Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni.” – nyilatkozta Márk, aki korábban már egyszer Anglia felé vette az irányt. Az év elején, amikor karaktere éppen Japánban próbált szerencsét, és ezért hosszú hónapokig kénytelenek voltak nélkülözni őt a nézők, Márk azt tervezgette, hogy Angliába költözik a szüleivel.

Kalamár Tamás elárulta, Bozsek Márkot egyelőre szerződés köti a sorozathoz, de azt sem tartja kizártnak, hogy a szerződés lejárta után Márk más utakra evez.

Forrás: Blikk.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!