KezdőlapBulvárBrutálisan összeverték a Nyerő Páros sztárját

Brutálisan összeverték a Nyerő Páros sztárját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Két férfi támadt a Madách Színház színészére, Sánta Lászlóra szombat este egy budapesti szórakozóhely előtt – a konfliktus a semmiből pattant ki, de másodpercek alatt fajult verekedésig. Sánta László csúnya sérüléseket szerzett.

Fotó: RTL Klub

“A jó magyar mondás szerint jártak el velem. „Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon” – mondta ironikusan a Blikknek Sánta László, aki főleg az arcán sérült meg.

“Túlélem a sérüléseket, de mégis roppant kellemetlen, mert az én munkámban fontos a megjelenés” – mondta a színész, aki a lapnak azt is elmesélte, hogy mi okozta a konfliktust.

“Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a – szerintem segítőkész – gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, ‘takarodjak'” – mesélte Sánta László. A Madách Színház művésze azonban annyira meglepődött a reakción, hogy elismételte, ő csak segíteni akart. Szó szót követett, majd elcsattant az első pofon.

“Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen” – vázolta fel az erőviszonyokat a színész, akinek a bunyó következtében eleredt az orra vére, feldagadt a szája, sőt, egy monoklit is szerzett.

Sánta László, aki jelenleg feleségével, Sánta-Széphalmi Júliával a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban szerepel elmondta, mivel csak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, nem látha értelmét a rendőrségi eljárásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet