KezdőlapBulvárByeAlex nem akarta, hogy adásba kerüljön a kirohanása

ByeAlex nem akarta, hogy adásba kerüljön a kirohanása

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

ByeAlex és az X-Faktor: az énekes nem akarta, hogy a kirohanása adásba kerüljön.

ByeAlex nem akarta, hogy a adásba kerüljön a kirohanása

Arról már biztosan mindenki olvasott, hogy az X-Faktor szombati első adása alatt a mentorok, azaz Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti “vérig sértették” az énekest, aki nem mellesleg már azt mondta, hogy ha nem marad abba a cikizés, feláll és hazamegy.

Az egész konfliktus egy ByeAlex hasonmás következtében robbant ki, aki mindamellett, hogy külsőre is nagyon hasonlít az énekesre, egy saját dalszöveggel próbálta elkápráztatni az X-Faktor zsűrijét. Azonban nem járt sikerrel, hiszen a zeneszám nagyon hasonló volt ByeAlex Kedvesem című dalához. És lényegében, innen vette kezdetét a piszkálódás is.

“Nem jött le az adásból, hogy pontosan mi történt. Nem azalatt a három perc alatt idegesítettem fel magamat. Ez egy hosszú ideig húzódó valami volt, főleg a Gigi vezényletével. (…) Úgy gondoltam, nem azért ülünk ott négyen, hogy egymás teljesítményét kritizáljuk. Én is tudnám mindenkiét, mindenhol, de ettől függetlenül nem teszem, mert nem ez a dolgom” – mondta Alex, a Reggeliben, majd így folytatta:

“Én nem szerettem volna, hogy adásban legyen. De így, hogy belekerült és láttam, vállalom, ami történt. Nem éreztem cikinek, nem szégyelltem, ráadásul tök jól néztem ki közben”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet