Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

YouTube-csatornáján coming outolt a magyar énekesnő.

Egy Kérdezz-Felelek videóban vallott magánéletéről Tamáska Gabriella énekesnő, akit az X-Faktorban ismerhetett meg az ország.

A fiatal énekesnő az egyik rajongó kérdésére vallotta be, hogy biszexuális, és a következő 10 évben egy nővel szeretne összeházasodni. Tamáska Gabriella reméli, hogy addigra legalizálják az azonos neműek házasságát, gyereket is szeretne szerelmével vállalni.

“Nagyon magabiztos és életrevaló felnőtt lennék… A család pedig viszonylag érdekes téma. Én biszexuális vagyok, a jövőmet egy nővel tudnám elképzelni, remélem, hogy 10 év múlva legalizálják az egyneműek házasságát, és az is családnak fog számítani, nekem mindenképpen annak számít. Egy gyermeket szeretnék, egy kisfiút, és az lesz a neve, hogy Gergő.” – mondta az énekesnő.

Hozzátette, férfival is el tudná képzelni, de egy nővel jobban együtt tudna élni.

Fotó: Tamáska Gabriella/InstagramHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!