Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szakállas énekes(nő) most teljesen másképp néz ki, mint amikor megismertük.

2014-ben hatalmas port kavart, amikor Ausztria színeiben az Eurovízió színpadára állt. A magát nőnek képzelő Conchita Wurst azóta óriási népszerűségre tett szert, nemcsak tökéletes hangja, hanem egyedi külsője is örökre belevéste magát az emlékezetünkbe.

Hat évvel ezelőtt még esélyiben, hosszú hajjal és szakállal sokkolta a közönséget. Most azonban, miután HIV-vel diagnosztizálták, teljesen megváltozott az énekes(nő).

Conchita idén tölti a 32-t, HIV-pozitívként azonban úgy érezte, ideje visszatérnie az alapokhoz. Azaz, a nőként bemutatkozó férfiból ismét férfi lett. Lemondott a feltűnő sminkről, a női ruhákról, sőt még a felvett nevéről is. Visszavette a az anyakönyvezett Thomas Neuwirth nevet, és a conchitás időszakának java részét is végleg törölte az életéből.

Ami az elszomorító diagnózist illeti, mellyel immár három éve él együtt, Thomas úgy nyilatkozott, amiatt kellett nyilvánosságra hoznia a hírt, mert a volt szerelme megfenyegette, és gyakorlatilag kényszerítette rá, hogy ezt megtegye.

Azt is elárulta, hogy egészségi állapota stabil, a kórt kordában tartják a kezelések, melyben részesül. Thomas szerint, rögtön a diagnózis után megkapta a megfelelő gyógymódot, melynek köszönhetően inaktívvá tették a szervezetében a vírust. Ez azt jelenti, ő már nem fertőz.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!