KezdőlapBulvár„Csak a nevetése jár a fejemben” - így emlékszik vissza Harry herceg...

„Csak a nevetése jár a fejemben” – így emlékszik vissza Harry herceg édesanyja legkedvesebb emlékére!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor édesanyját, Diana hercegnét elvesztette. Az a bizonyos 1997-ben történt tragikus nap egy életre megváltoztatta a Királyi család tagjaink az életét, így már sem Harry, sem William nem tudtak igazán felnőni édesanyjuk szeme láttára.

Habár Diana hercegnőnek számtalan állítólagos problémája és baja volt az uralkodói léttel, édesanyaként szívvel-lélekkel kísérte fiai mindennapjait.

A brit királyi család folyamatosan tiszteleg Diana emléke előtt. Harry édesanyja elvesztésének fájdalmát „semmihez sem hasonlítható” gyötrelemként írja le. A 2016-ban bemutatott „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy” című dokumentumfilmben Harry elmagyarázza, hogy valahányszor az édesanyja emlékéről kérdezik, mindig Diana nevetése jut az eszébe.

Ezt már olvastad? Két amerikai szemtanú szerint Diana hercegnő halála NEM baleset volt!

„Csak a nevetése jár a fejemben, az a bizonyos bolondos nevetése, amikor csupa boldogság tükröződött az arcáról.” – mondta Harry herceg.

https://www.instagram.com/p/BFWkLebqZKL/?utm_source=ig_embed

Diana wales-i hercegnő nagyon szerethető karakter volt, nagy szívvel. Ugyanebben a dokumentumfilmben nagyobbik fia hozzátette: „Nagyon fesztelen volt és imádta a nevetést és a mókát.”

Diana hercegnő fiai viszik tovább felülmúlhatatlan emlékét, úgy William, mint Harry aktívan jótékonykodnak és elkötelezetten teljesítik királyi kötelességeiket. Sajnos Diana számára nem nyílt lehetőség látni fiait, ahogyan megházasodnak és családot alapítanak, de egy bizonyos, hogy rendkívül jószívű anyós és még annál is jobb nagymama lett volna a mindenki által kedvelt Diana hercegnő.

Ezt már olvastad? Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

https://www.instagram.com/p/B0CpnCUDFwo/?utm_source=ig_embed

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet