Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Levél az én kis angyalomnak.

"Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled" - Megható levelet írt elhunyt kislányának a megtört anyuka

Ez az anya elvesztette négy éves kislányát, aki egy súlyos rákbetegség következtében halt meg. Most pedig levelet írt neki.

“Drága kincsem,

Tudod, hogy milyen nagyon szeretlek?

Te voltál, a mi egyetlen kincsünk, miden egyes nap örömöt jelentettél, minden pillanatban, amikor megpusziltuk a te élettel teli, boldog arcocskád. Mindig hálával gondoltunk arra, hogy mennyire jó, hogy mi lehettünk a te szüleid. Számtalan álmunk, és tervünk volt, sokat terveztük, hogy milyen is leszel, amikor felnősz. Milyen zenét fogsz hallgatni, ki lesz az első szerelmed, találgattuk, hogy szeretni fogod vajon az iskolát, sportos vagy inkább művészi beállítottságú leszel. Eszünkbe jutott az is, hogy hová fogsz menni egyetemre. A rémálom azonban véget vetett az álmainknak.

Gyönyörű négy évet töltöttünk együtt, gyermekem. El tudjuk mesélni majd mindenkinek, hogy vidám, nagyon szép, csodálatos és csintalan voltál. És a lelked örökre itt marad velünk.

Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled, anélkül, hogy látnánk mosolygós arcod, csillogó szemed, és hogy hallanánk kedves hangocskád. Ha találkozol vele, kérj tanácsot, hogyan tudjuk mindezt végig csinálni nélküled. Gyere és látogass meg minket, egyetlenem, talán mint a puha hó a ház mögött, a virágzó fák, a tavasszal zöldellő fű, vagy a róka a kertben, melyet annyira szerettél. Tudom, hogy nem maradhattál velünk, de ígérd meg, hogy eljössz hozzánk, hogy érezni fogjuk, hogy jelen vagy az életünkben, azokban a szépségekben, melyek körbe vesznek nap mint nap minket.”

Our dearest darling, Kate by Lindsay Rhoades

Please watch and share this very touching and powerful expression of a mother's love for her daughter. An hour after 4-year-old Kate Rhoades passed away from cancer her mom Lindsay sat in her bed and wrote this very poignant letter. Lindsay read the letter at Kate's memorial service which was standing room only. In an effort to share Kate's story with even more people, she agreed to read the letter again from the same spot that she wrote it a few short weeks ago. Thank you to Lindsay White Rhoades and her husband Mike for allowing us this opportunity to honor Kate and continue her legacy.

Posted by TheTruth365 on Tuesday, February 9, 2016


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!