KezdőlapBulvár"Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled" - Megható levelet...

“Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled” – Megható levelet írt elhunyt kislányának a megtört anyuka

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Levél az én kis angyalomnak.

"Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled" - Megható levelet írt elhunyt kislányának a megtört anyuka

Ez az anya elvesztette négy éves kislányát, aki egy súlyos rákbetegség következtében halt meg. Most pedig levelet írt neki.

“Drága kincsem,

Tudod, hogy milyen nagyon szeretlek?

Te voltál, a mi egyetlen kincsünk, miden egyes nap örömöt jelentettél, minden pillanatban, amikor megpusziltuk a te élettel teli, boldog arcocskád. Mindig hálával gondoltunk arra, hogy mennyire jó, hogy mi lehettünk a te szüleid. Számtalan álmunk, és tervünk volt, sokat terveztük, hogy milyen is leszel, amikor felnősz. Milyen zenét fogsz hallgatni, ki lesz az első szerelmed, találgattuk, hogy szeretni fogod vajon az iskolát, sportos vagy inkább művészi beállítottságú leszel. Eszünkbe jutott az is, hogy hová fogsz menni egyetemre. A rémálom azonban véget vetett az álmainknak.

Gyönyörű négy évet töltöttünk együtt, gyermekem. El tudjuk mesélni majd mindenkinek, hogy vidám, nagyon szép, csodálatos és csintalan voltál. És a lelked örökre itt marad velünk.

Csak a Fennvaló tudja, hogyan fogunk tovább élni nélküled, anélkül, hogy látnánk mosolygós arcod, csillogó szemed, és hogy hallanánk kedves hangocskád. Ha találkozol vele, kérj tanácsot, hogyan tudjuk mindezt végig csinálni nélküled. Gyere és látogass meg minket, egyetlenem, talán mint a puha hó a ház mögött, a virágzó fák, a tavasszal zöldellő fű, vagy a róka a kertben, melyet annyira szerettél. Tudom, hogy nem maradhattál velünk, de ígérd meg, hogy eljössz hozzánk, hogy érezni fogjuk, hogy jelen vagy az életünkben, azokban a szépségekben, melyek körbe vesznek nap mint nap minket.”

https://www.facebook.com/theTruth365film/videos/1236528596374847/

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet