KezdőlapBulvárDancs Annamari férjhez ment: gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

Dancs Annamari férjhez ment: gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Másodszorra is kimondta a boldogító igent Dancs Annamari, az Operettszínház énekesnője. A gyönyörű énekesnő Toszkánában kelt egybe szerelmével, akivel immár öt éve vannak együtt.

Összekötötte életét Dancs Annamari és kedvese, László. Az énekesnő Olaszországban, Toszkánában tartotta az esküvőjét, azután, hogy párja megígérte neki, ha boldogságban, szeretetben megérik az ötödik évfordulójukat, elveszi feleségül.

„Megígérte, ha öt évet együtt leszünk boldogságban, egészségben, akkor az ötödik évfordulónkon elvesz feleségül” – mondta az énekesnő nemrég a Mokkában.

A pár családja és barátai Toszkánában ünnepelték meg a boldog pillanatot, az esküvőn igazi olasz menü volt, a menyasszony varratta a ruháját. A násznép 36 fős volt, az esküvő mellett bejárták a vidéket is.

„Lesz egy kis szertartás is, egy helyi kápolnában. Egyházi esküvőnk lesz, a Jóisten színe előtt akarunk fogadalmat tenni, az a legfontosabb” – mondta az énekesnő a nagy nap előtt.

Dancs Annamari férjhez ment: gyönyörű menyasszony volt az énekesnő

Az énekesnő Olaszország szerelmese, többször megfordult már a térségben párjával, így nem csoda, hogy esküvői helyszínként is ezt a csodálatos országot nézték ki maguknak.

Dancs Annamari nemrég kiadta legújabb dalát, ami az „A régi az új/Mamma Maria/” címet kapta, és egy igazán olaszos dal lett.

„Mindig is szerettem a ‘80-as, ‘90-es évek zenéit, úgy gondolom, hogy zeneileg (is!) nagyon termékeny, dallamos időszak volt. Annak meg kifejezetten örülök, hogy napjainkban egyre több énekes, dalszerző, Dj inspirálódik, dolgoz fel retro dalokat. Így én is végre bátorkodtam “hozzányúlni” egy 40 éves olasz slágerhez, amely egy új köntöst kapott az általam feldolgozott változatban. Remélem, Nektek is tetszeni fog és ugyanazt gondoljátok és látjátok, amit én : minden , ami ma születik, ami trendi vagy csak úgy van , a régiből van, abból táplálkozik” – írta az énekesnő dala megjelenésekor.

Fotók: Dancs Annamari/Facebook

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet