Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kilenc év után a Mokka egyik házigazdája úgy döntött, azonnali hatállyal felmond a TV2-nél, írja ma a Blikk.

Demcsák Zsuzsa otthagyta a TV2-t. Ez áll döntésének hátterében!

Demcsák Zsuzsa kilenc évet dolgozott a TV2-nél, ő volt a reggeli műsor egyik meghatározó arca, döntésének hátterében családi okok állnak, többet szeretne együtt lenni a gyerekeivel, és van egy családi vállalkozásuk, amelyben ezután kiemeltebb szerepet tölt majd be, egyelőre nem tervezi tovább televíziós pályafutását.

“Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek.” – nyilatkozta Demcsák a Blikknek.

A TV2 elfogadta Demcsák távozását és megköszönték neki a nálunk eltöltött kilenc évet.

“A családomat választottam. Ez mindennél fontosabb az életemben. A sok baj váltásra ösztökélt, és ezért hálás vagyok a sorsnak. Azt mondják, az embernek 7 évente meg kell újulnia. Nekem egy kicsit tovább tartott, hiszen 9 évig mokkáztam, összességében pedig 12 évet töltöttem a tv2-nél. A szakma nagyjaival dolgozhattam, a legjobbaktól tanulhattam. Köszönöm!
Nem féltem azonban váltani! Már hónapokkal ezelőtt új vizekre eveztem, az üzleti világba. A feladat és az erőm is több! A kihívás nagyobb! Ezért léptem, és kiléptem.
Mindenkinek hálás vagyok, akivel együtt dolgozhattam az elmúlt években! Felmondtam, mert másra vágyom. Egyelőre. Aztán majd alakul, vagyis inkább már én alakítom!
Biztosan találkozunk még!”
– írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa az MTV-nél kezdte televíziós karrierjét, 1997-be került a TV2-höz, itt először egy vetélkedőt vezetett, majd a Tényekben dolgozott, végül a Mokka meghatározó arcaa lett.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!