KezdőlapBulvárDér Heni teljesen kiverte a biztosítékot az anyukáknál

Dér Heni teljesen kiverte a biztosítékot az anyukáknál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hamarosan anyai örömök elé néz, de úgy néz ki, nem lesz népszerű az anyukák táborában.

Vizsgálatra ment Dér Heni énekesnő, ahova párja is elkísérte. A váróban volt azonban jónéhány kismama, akik egyedül vártak a sorukra, párjuk nem kísérte el őket. Dér Heni megsajnálta őket, gondolatait Instagram oldalán is közzé tette, az anyukák legnagyobb megrökönyödésére.

“Évekig azt gondoltam, az ember egyedül bármire képes, hisz én is mindent egyedül értem el, egyedül hittem magamban, egyedül küzdöttem azért amim van… Azt hittem, ez elegendő mindenhez. Amióta megtaláltam az igazi társam, a család része átértékelődött bennem… Körülnéztem a rendelőben és láttam egy-két kismamát, akik egyedül várakoztak.. Arra gondoltam, simán képes rá az ember, de belül megsajnáltam őket.. El nem tudom mondani mennyivel nyugodtabb a lelkem, hogy tudom, a gyermekemnek ugyanolyan értékű apukája is kiveszi a részét a családi teendőkből, mint én.. Persze ugyanúgy képesek lennénk egyedül is bármire, de szerencsés vagyok, hogy ezt mindketten másképp éljük… Jó tudni, hogy a kisfiunk bármelyikünkre ugyanúgy számíthat majd…” – írta Dér Heni közösségi oldalán.

A bejegyzéshez sok anyuka hozzászólt, volt akit azért nem kísért el a párja vizsgálatra, mert otthon vigyázott a másik gyereke, másoknál szabadságot nem tudott kivenni az apa erre az időre, mások pont a jelenlegi szabályozások miatt maradtak otthon.

A sok felháborodott anyuka mellett volt olyan is, aki kiállt az énekesnő mellett, számos kommentben taglalják, sokan nem értették meg az énekesnő valódi mondanivalóját.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet