Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Rékasi Károly és Détár Enikő hat évvel ezelőtt, 30 év házasság után vált el egymástól. A színésznő arról mesélt, hogyan élte meg azt az időszakot.

Détár Enikő szerint az emberek könnyebben hajlamosak a nőt hibáztatni a váláskor, ez főleg akkor érvényes, ha gyerek is van a kapcsolatból. A színésznő és színész férje harminc évnyi házasság után vált el, ma már mindketten más-más ember oldalán boldogok.

“Kétségkívül van abban igazság, hogy a társadalom a feleséget hibáztatja, hiszen a tűzhely őrzőjének minket tartanak. De el kell ismerni, az elmúlt években sokat változott ez a hozzáállás” – mmondta a Best magazinnak a színésznő.

„Vidéken, a kis falvakban már sokkal szigorúbbak velük szemben, így a válás is keményebb. Azt pedig még nehezebben tűrik el az emberek, ha egy asszony gyerekkel együtt úgy dönt, kilép a kapcsolatból. Sokkal szabadabban él, ha nem szült még, és egy váláskor is sokkal könnyebben elfogadják a döntését” – fogalmazott a színésznő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!