KezdőlapBulvárDiana hercegnő elárulta, milyen furcsa reakciója volt a királynőnek Vilmos herceg születésekor

Diana hercegnő elárulta, milyen furcsa reakciója volt a királynőnek Vilmos herceg születésekor

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Károly herceg és Diana hercegnő kapcsolata már Vilmos herceg születése előtt megromlott. Erre bizonyíték az is, ahogy Károly fiuk születésére reagált. Diana azt akarta, hogy mesterségesen indítsák be a szülést, de Károly csak akkor adta jóváhagyását a dátumra, miután ellenőrizte a lovaspóló programját. Ugyanakkor a királynő reakciója is meglepő és emlékezetes volt a herceg születésekor.

Károly és Diana házasságában kevés volt az őszintén boldog pillanat. Mindössze 12 találkozás után eljegyezték egymást, és amikor Diana úgy döntött, hogy titokban interjúkat készít az életéről, olyan dolgokat tárt fel, amelyek távol álltak az idilli családi boldogságtól.

Miután megismerkedett Károly herceggel, Diana átlagemberből pillanatok alatt a királyi család tagja lett. Igazi kihívást jelentett számára, hogy ezzel megbirkózzon, annál is inkább, mivel Károly nem igazán bánt vele úgy, mint egy hercegnővel. A herceg gondolatai Camilla Parker Bowles körül forogtak, annak ellenére, hogy Camilla férjnél volt.

Miután összeházasodtak, Károly és Diana között a dolgok rosszról még rosszabbra fordultak. Szinte semmi közös nem volt bennük. Az Andrew Morton angol újságírónak adott egyik interjúban Diana bevallotta, hogy a tartós házasság minden reményét elveszítette már a nászútjuk második napján. Diana és Károly szinte alig szóltak egymáshoz, és amikor visszatértek a nászútról, fokozatosan egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nem élnek áloméletet.

Vilmos herceg születése Károly két pólómérkőzése között

Az új családot a rajongók lelkesedése vette körül, de Diana feszült volt, egyedül érezte magát, és úgy érezte, a férje elhanyagolja. Egy adott pillanatban Diana levetette magát a lépcsőről, miközben terhes volt Vilmos herceggel. Szerencsére semmi komoly bajuk nem esett, de Diana úgy érezte, már nem tudja elviselni a nyomást, és azt akarta, hogy mesterségesen indítsák be a szülést.

„Amikor Vilmos megszületett, olyan időpontot kellett találnunk, ami megfelelt Károly pólóprogramjának” – mondta Diana. Végül sikerült megállapodásra jutniuk, és „Károlynak sikerült leszállni a lóról” – tette hozzá a hercegné.

Mint mondott a királynő, amikor meglátta Vilmost

A család többi tagja a szülés után a kórházba érkezett, hogy találkozzanak az újszülött herceggel, köztük természetesen II. Erzsébet királynő is. A királynő első szavai a kis trónörökössel kapcsolatban meglepő módon nem az öröm vagy a remény megnyilvánulásai voltak.

Diana beszámolója szerint a királynő, amikor meglátta az unokáját, azt mondta: „Hála Istennek, hogy nem olyanok a fülei, mint az apjának!” Úgy tűnik, hogy a királynő sokkal inkább unokája külső megjelenésével volt elfoglalva.

Fotó: Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet