Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Diana hercegnő halálhíre az egész világot megrázta. A szívek hercegnőjének nevezték, jóságával emberek millióit hódította meg.

Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

Teljesen függetlenül attól, hogy milyen országban, milyen kultúrában éltek, milyen történelmi háttérrel rendelkeztek, az emberek egyszerűen rajongtak érte. Egy brutális autóbaleset azonban elvette az életét. Éppen akkor, amikor a lelke ismét szerelemre talált. Készen állt arra, hogy újrakezdje az életét egy tönkrement házasság után, mely pszichésen megsemmisítette őt.

Ő tényleg szerette a férjét, és mindent megtett annak érdekében, hogy Károly is viszont szeresse. A házassága mégis egy kudarc volt, csupán egy szerződés, mely a trón megöröklésével járó összes terhet magán cipelte. Károly szíve már foglalt volt… Diana pedig képtelen volt felvenni ezzel a harcot.

Ezek mind olyan tények, melyeket mindenki ismer. Most viszont egy újabb titokról hullott le a lepel, 24 évvel a szívek hercegnőjének halála után. Úgy tűnik, olyan dolgot árult el a komornyikjának, mely alaposan rányomta a bélyegét annak hátralévő életére. Az egész akkor történt, mielőtt a walesi hercegné beszállt volna az autóba, ami a halálába vitte őt.

A férfi úgy emlékszik vissza az esetre, hogy Diana nem volt teljesen önmaga, mi több, mielőtt Párizsba indult volna, a hercegnő levert és kedvtelen volt. Így szólt hozzá: „Ugye ott leszel, mire visszatérek?” Bár nem igazán értette a nőt, a hangszín, ahogy ezeket a szavakat intézte hozzá, elgondolkodtatta az alkalmazottat. Esze ágába sem jutott, hogy ez lesz az utolsó alkalom, mikor Dianával beszélhet. Ennek ellenére, a komornyik mintha mégis megérezte volna, hogy baj lesz.

Azon a bizonyos napon, 1997 augusztus 31-én, Diana hercegnő és szerelme, Dodi Al-Fayed szörnyű balesetet szenvedett. Lesifotósok elől menekülve, az autó sofőrje elveszítette uralmát a jármű fölött. A szívek hercegnője nem halt meg azonnal. Hajnali 3 óra körül hunyt el, szívinfarktusban. Két kiskorú gyereket hagyott hátra, és egy gyászba borult világot, mely azóta sem érti, mi is történt akkor valójában…Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!