Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint, ahogy azt a Twice.hu is megírta pár nappal ezelőtt, Gesztesi Károly exfelesége feljelentette Molnár Anikót a rendőrségen, amiért a híresség kitakarította a színész sírhelyét. A celeb közösségi oldalán akadt ki, a rendőrség most döntött az ügyben.

Lezárta az ügyet a rendőrség, Molnár Anikó és barátnője ellen nem indult nyomozás.

“A hír igaz, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint se bűncselekmény, se szabálysértés nem történt a budakalászi temetőben, ezért lezártuk a nyomozást” – nyilatkozta a Blikknek Betki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A lap Molnár Anikót is megkereste, aki elmondta, örül, hogy vége van a dolognak, hisz ő semmi rosszat nem tett.

“Örülök a jó hírnek, mert már sikítok ettől az egész témától. Megírtam Gesztesi Márkónak, hogy én nem posztoltam semmit, nem is minősítettem a sír korábbi állapotát, de még nem válaszolt rá. Tudtam, hogy semmi rosszat nem követtem el, nincs miért szégyelljem magam. Ez egy ártatlan és jó szándékú dolog volt, aminek semmi köze sincs a lájkok gyűjtéséhez. Ha lájkvadász lennék, akkor ledobom a felsőmet, lefotózom a mellemet és megosztom a közösségi oldalon, ahogy a kezdő énekesnők körében most ez nagy divat” – mondta Molnár Anikó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!