KezdőlapBulvárDubajba ment tanárnőnek, hogy milliárdosok gyerekeit korrepetálja: „3 ezer dollárt kaptam, hogy...

Dubajba ment tanárnőnek, hogy milliárdosok gyerekeit korrepetálja: „3 ezer dollárt kaptam, hogy megoldjam a gyerek házi feladatát”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az amerikai tanárnő 2020-ban 25 éves volt, amikor egy nemzetközi ügynökségen keresztül Dubajba ment, ahol milliomosok gyerekeit korrepetálta. Később a Business Insider-nek mesélt az Egyesült Arab Emírségekben szerzett tapasztalatairól.

„Olyan gyerekeket tanítottam, akik dubaji elit családok tagjai, a szüleik milliomosok és milliárdosok, akik olajbefektetésekből, technológiai startupokból és más vállalkozásokból tettek szert vagyonra” – írta.

„Az egyik család, amelynek dolgoztam, Dubaj egyik legdrágább lakásában élt, ahol volt külön művészeti szoba, masszázsszalon, edzőterem és mozi is. Az ötemeletes lakásban privát lift is volt, és házőrző kutyák az ajtóban” – idézte fel tapasztalatait.

Természetesen ezeknek a családoknak több tucat alkalmazottjuk volt, köztük a gyerekek korrepetitorai, biztonsági személyzet, házvezetőnők, sofőrök, szakácsok és dadák.

„A szülők nem voltak gyakran a közelben, de akikkel találkoztam, szinte mindig barátságosak voltak velem. A leggyakrabban a dadákkal találkoztam, akik mindig társaságot nyújtottak a gyerekeknek. Főztek nekem, italokat hoztak, és szinte a család részének éreztem magamat, mint egy idősebb testvér” – magyarázta.

Elmesélte, hogy az egyik fiatalabb diákjának saját, személyre szabott tanterme volt a családja otthonában, ami jobban fel volt szerelve, mint egy átlagos iskolai osztályterem.

„Miután befejeztünk vele egy kézműves órát, azt mondtam, hogy el kell takarítanunk a rendetlenséget. Mire a gyerek azt mondta, szó sem lehet róla, mert engem nem azért fizetnek, hogy takarítsak. A dadára mutatott, és azt mondta: őt fizetik a takarításért.”

Az is elmondta, hogy egy másik, 7 éves gyerek szülei gondoskodtak arról, hogy egy élő bagoly legyen a korrepetálási óráján, amikor elkezdtek madarakat tanulmányozni.

Az egyik diákja pedig pénzt ajánlott fel neki, ha megoldja helyette a házi feladatát. „3 ezer dollárt adott, hogy megírjam a házi feladatát.”

Hozzátette, hogy ez teljesen normális viselkedés Dubajban, ahol a gyerekek hozzá vannak szokva a rendkívüli gazdagsághoz, és a szülők folyamatosan drága ajándékokkal halmozzák el őket.

Sőt, a milliomos szülők a korrepetálásra sem sajnálták a pénzt, és gyakran óriási összegeket ajánlottak fel neki, hogy egy másik család helyett inkább az ő gyereküket korrepetálja. Egyszer elkésett egy óráról, mert lerobbant az autója.

A következő alkalommal a gyerek édesanyja 7 ezer dollárt ajánlott fel neki, hogy kifizesse a javítást.

„Ugyanez a család az év végén hatalmas, több mint 20 ezer dolláros borravalót adott nekem” – mesélte, hozzátéve, hogy amikor már azt hitte, mindent látott, mindig akadt valami újabb meglepetés.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet