Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Pár nappal ezelőtt írtunk arról, hogy Oláh Ibolya azzal “fenyegette” meg Friderikusz Sándort, hogy elhagyja az Összezárva Friderikusszal című műsort, ha a műsorvezető levetíti neki egyik korábbi felvételét.

olah-ibolya

“Add ide a kacsódat, rágjalak meg! Soha nem nézem magam vissza a tévében. Ha most megnyomod a play-t, hazamegyek. Halál komolyan” – jelentette ki Oláh Ibolya a TV2 adásában.

Friderikusz Sándor épp egy felvételt kívánt visszanézni az énekesnővel, amit még az 1998-ban futó Kifutó adásában rögzítettek. Az archívum megtalálható a YouTube videómegosztón is, szinte rá sem ismerni Oláh Ibolyára.

Oláh Ibolya nyíltan beszélt az adásban életéről, az őt ért atrocitásokról, leszbikusságáról és párjáról. Az énekesnő azt is bevallotta, hogy ha eljön az ideje gyereket is szeretne.

Hosszú hajjal, fekete ruhában adott elő egy érzelmes dalt. Nekünk nagyon tetszik a régi Oláh Ibolya, kár, hogy ő nem akarta megnézni a felvételt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!