KezdőlapBulvárEgy 65 éves férfi, akit pizzával terrorizáltak 9 éven keresztül: „Remegek, amikor...

Egy 65 éves férfi, akit pizzával terrorizáltak 9 éven keresztül: „Remegek, amikor hallom, hogy megérkezik a futár!”

-

Egy 65 éves belga férfi azt állítja, hogy 9 éven keresztül folyamatosan pizzafutár ostromolták, bár ő soha nem adott le rendelést számukra.

„Már nem tudok aludni sem. Minden alkalommal remegni kezdek, amikor robogó hangját hallom az utcán!” – nyilatkozta a New York Postnak Jean Van Landeghem.

A Turnhoutban élő Van Landeghem, eredetileg azt gondolta, hogy valaki véletlenül rossz címre rendelte az első pizzákat, de miután sok éven keresztül úgy hozták számára a pizzát a futárok, hogy ő meg sem rendelte, arra gondolt, hogy valami szándékosság lehet a dologban és minden bizonnyal, valaki meg akarja őrjíteni.

A megrendelések éjjel-nappal érkeztek Van Landeghemhez, ezért aztán „pizza terrornak” nevezte el az esetét. De nem csak pizzák, hanem egyéb gyorsételek, köztük a kebab is, rendelés nélkül érkezett az ajtója elé.

2019 januárjában a történet elérte a csúcspontját, amikor a futárok egyike 14 pizzát adott át neki. A férfi azt mondja, érzelmileg teljesen kimerült, és úgy tűnt számára, hogy a megpróbáltatás, amelyet átélt, nem ér véget. Nem fizetett a pizzákért, ehelyett visszautasította őket, és elmagyarázta, hogy ő nem adott le rendelést. A helyzet azonban súlyosbodott, mind a Van Landeghem, mind a nem kívánt pizzát szállító éttermek számára.

Ezzel szemben a férfi egyik barátja örül az elmúlt évtized pizza szállításainak. Ugyanis ő maga is mindig kap kiszállított ételt, annak ellenére, hogy soha nem rendelte meg őket.

A rendőrség ismeri a helyzetet. A bűnüldözés és a két áldozat egyaránt úgy véli, hogy a tettes olyas valaki, akit mindketten ismernek, és remélik, hogy egy napon feladja majd magát. Amikor ezt megteszi, „nem ez lesz a legjobb napja” – mondta a pizza futároktól rettegő férfi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet