KezdőlapBulvárEgy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációja

Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

David Campbell ausztrál műsorvezető az egész világot meglepte, amikor kijelentette, Billy nevű fia azt hiszi, ő Diana hercegnő reinkarnációja.

Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

Az ausztrál David Campbell négyéves fia kétéves kora óta meg van győződve, hogy ő Diana hercegnő reinkarnációja. A tévés műsorvezető a hétfői Today Extra-ban több pikáns részletet is elárult fia Diana hercegnőhöz fűződő rajongásáról.

A férfi elárulta, ő és felesége letesztelte fiát Diana hercegnő életéről, az eredmény pedig bámulatos lett.

Ezt már olvastad? Két amerikai szemtanú szerint Diana hercegnő halála NEM baleset volt!

„Leteszteltük. Több kastélyképet mutattunk neki – mint a Balmoral és Windsor – és megkérdeztük tőle, „Melyik kastély volta a tiéd?”” – mondta a férfi a Daily Mailnek, aki elárulta, a fia eltalálta Diana hercegnő kastélyát.

David Campbell azt is felidézte, amikor gyereke először látta Diana hercegnő fotóját: „Ez én vagyok mint hercegnő. Aztán egyszer jöttek a szirénák és már nem voltam hercegnő”.

Hozzátette azt is, gyermeke korábban biztosan nem hallott a hercegnőről és arról is beszélt, hogy hátborzongató, ahogy Diana életével kapcsolatban teljesen képben van.

Ezt már olvastad? Ez a híres énekes volt Diana hercegnő titkos szeretője

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet