Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A riportert egy néző figyelmeztette üzenetben, hogy vizsgáltassa ki a pajzsmirigyét, mert neki is hasonló tünetei voltak, amikor pajzsmirigyrákkal diagnosztizálták. A feltételezése igaznak bizonyult.

Victoria Price, a floridai WFLA News riportere, üzenetet kapott egy aggódó nézőtől, aki arra figyelmeztette, hogy meg kellene vizsgáltatnia a pajzsmirigyét. A néző az üzenetben arról számolt be, hogy neki is hasonló duzzanatok voltak a nyakán, és nála rákot diagnosztizáltak.

A figyelmeztetés hatására Victoria orvoshoz fordult, és mint kiderült, valóban pajzsmirigyrákja van.

„Még ha valami furcsát érzékelsz is, amikor fiatal vagy, legyőzhetetlennek érzed magadat, de nem vagy az. És ha valaki azt mondja, menj el kivizsgálásra, valószínűleg jobb, ha megteszed.” – mondta a riporter.

Szerencsére a rák még kezdeti stádiumban van, és a tumor sebészeti úton eltávolítható. Az orvos azt mondta a nőnek, még éppen időben fordult hozzá, mielőtt a csomók még jobban elterjedtek volna.

Victoria elismerte, hogy ha nem kapja azt a nézői levelet, nem ment volna kivizsgálásra, és akkor sokkal nagyobb is lehetne a baj.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!