Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 36 éves Bennett és párja, a 39 éves Malik Kaspar-Williams Los Angelesben élnek. Benett ügyvéd, és nőnek született. Körülbelül egy évtizedig leszbikusnak tartotta magát, azután nem bináris nemi identitásúként határozta meg magát.

2014-ben kezdte meg a hormonkezelést, és 2017 nyarán ismerkedett meg mostani párjával, aki belsőépítész. A házaspár úgy döntött, ideje családot alapítani, ezért Bennett, akinek a női nemi szervét nem műtötték át, 2020 februárjában abbahagyta a hormonkezelést. Hamarosan teherbe is esett, és a pár az év vége körül várja a baba érkezését. Bennett azt mondja, édesanyja megdöbbent, de örült a hírnek. A terhesség normálisan, komplikációk nélkül halad.

„Nem voltam biztos abban, hogyan reagálok a hormonkezelés feladására, ezért vártam néhány hetet, mielőtt elmondtam Maliknak. Miután a menstruációm rendszeressé vált, tudtam, hogy itt a megfelelő pillanat.” – mesélte Bennett a Daily Mailnek.

Középiskolás korában fiúkkal és lányokkal egyaránt randizott, 18 éves kora után azonban elkezdett csak nőkkel találkozgatni. Azonban, amint egyre jobban bekapcsolódott az LMBTQ közösségbe, és több időt töltött olyan emberek társaságában, akik transzneműnek vallották magukat, rájött, hogy ő is közéjük tartozik.

Amint elkezdte a hormonkezelést, és napi rendszerességgel szedte a tesztoszteront, néhány hét alatt érezni kezdte a változást. Nagyobb étvágya volt, és sokkal energikusabbnak, erősebbnek érezte magát.

Két évvel a hormonkezelés megkezdése után Bennett nemi átalakító műtéten esett át, amely során eltávolították a melleit. Ezután elég magabiztosnak érezte magát ahhoz, hogy férfiakkal randizzon. Párjával 2017-ben ismerkedett meg, társkereső alkalmazás révén.

„Amikor végül találkoztunk több órás telefonos beszélgetés után, úgy éreztük, hogy már ismerjük egymást. Nagyon gyorsan egymásba szerettünk” – mesélte Bennett. Egy éve voltak együtt, amikor párja megkérte a kezét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!